Citater af Martin Luther

Martin Luther siger

Citat af Martin Luther

Luther sagde om det salige bytte:

Han tager straffen og forbandelsen for mine og verdens synder.

Jeg tager imod fred og barnekår hos Gud gennem Jesu uskyldige lidelser.

 

Vi tror fordi vi lever, og vi lever, fordi vi tror.

 

Vi kan ikke af egne kræfter tro, men må lade en afgørelse gælde, som allerede er truffet af Gud.

Martin Luther siger:

Gud rækker sin ene hånd ned i verden, og rækker os Ordet i evangeliet. – Det er Guds højre hånds gerning; men med den anden hånd rækker Han ned til verden i købmandskab og handel, domstole og lægegerning m.m. – Gud holder sin skabte verden oppe trods alle angreb på den.

Martin Luther siger: Guds maske = Gud færdes og arbejder iblandt os; men skjult som bag en maske i alle sine ordninger. – I stedet for at gå ind til et menneske som utilsløret majestæt, sætter Gud en maske foran sit ansigt, når Han vil give en gave. – Han klæder sig i et almindeligt menneske, som passer sin jordiske gerning. Han gemmer sig bag tingene, for at give os hvad vi trænger til.

Gud er så stor at Han bruger mennesker i sin tjeneste, selvom de ikke tror på Ham, og selvom de også vil have sig frabedt at være Guds tjenere, så opdager de ikke at de har været Guds redskaber. De har udført Guds planer på jorden uden at vide det selv.  

| Svar

Nyeste kommentarer

16.07 | 03:12

Oskar Grove
Dear brother in christ

I am pleased to inform that ours is a registered NGO of Love and Compassion Trust , Registered under FCRA Act 2010 ,Foreign contribution registration regulation No. 075820272 Government of India.

We concentrate on pr

09.07 | 11:06

Jeg er Ove Kingod og stammer fra biskop Ths. Kingos storesøster Else Kingo. Biskoppen fik ikke egne børn og adopterede ikke de børn, han giftede sig til.

20.11 | 07:41

Hej Oscar. Må jeg bruge billedet David spiller for Saul fra www.denglademand.dk til Fanefjordkirkens månedsannonce

19.11 | 13:51

Tak for positiv respons. Utroligt alligevel at Kingo slægten har været her.